ХИТ ФОТО: Штипјани со велосипеди на снег !

Ако Москва може да праве паради на велосипед на – 23 степени и штипјани можат со велосипеди на снег.Тоа и не е ништо во споредба со штипјаните кои се фоткаа во костими за капење и гаќи на снегот.Време на чуда е…

LEAVE A REPLY