ВИДЕО: Поучно видео кое покажува што може да се случи кога се вози брзо без сигурносен појас !

Ова видео е уште еден доказ зошто не треба да се вози брзо и пред се, да с еима врзан појас ! Погледнете ја страшната сообраќајка во која возилото удри во банкина а потоа како од катапулт тројцата патници летнаа од другата страна на патот, преку банкината…директно пред камионот !

LEAVE A REPLY