ХИТ ФОТО: На македонските патишта колоните се шанса и за мала и голема нужда !

Гужвите на автопат, тешко ги поднесуваат сите граѓани, или некои и не ги поднесуваат воопшто. Дефинитивно сме далеку од Европска унија, како со автопатотите кои ни се без јавни тоалети така и со граѓаните кои уринираат на нив.Конкретно, пример од пред патарината кон Куманово.

LEAVE A REPLY