ВИДЕО: Суперкупот направи најголема реклама за Македонија – На јутјуб врие од поединечни видеа а шпанската телевизија направи феноменална репортажа !

Прекрасна репортажа за Македонија направена од страна на шпанската телевизијата за Реал Мадрид по повод Супер Купот кој се одржа во нашиот главен град Скопје може да се види на социјалните мрежи.

Секој македонец ќе се почуствува горд на почетокот од оваа репортажа која почнува со песната “Македонско девојче”.Суперкупот направи најголема реклама за Македонија.

На јутјуб се појавија неколку десетина видеа од индивидуални доживувања на странци кои биле во Скопје и се воодушевиле од она што го виделе.По се изгледа, само ние имаме забелешки…

LEAVE A REPLY