Мики Тодоров нов директор на Штипскиот затвор

Мики Тодоров со одлука на Влада  е именуван за В.Д. директор на Штипскиот затвор. На пошироката јавност, Тодоров и е познат како советникот и актуелен секретар  на СДСМ – Штип,  но и долгогодишен борач и репрезентативец.

Тодоров доаѓа на местото на Васил Коцев кој во изминатите неколку години ја вршеше оваа функција.

SHARE

LEAVE A REPLY