„Alo.rs“: Зоран Башановиќ, советник на премиерот Зоран Заев крадел ќебиња во САД ?!

Српскиот весник “Ало” објави сторија за Зоран Башановиќ кој е советник на македонскиот премиер Зоран Заев според која тој наводно е фатен при кражба на ќебиња и облека во еден трговски центар во Флорида. Весникот наводно поседува и копија од полицискиот записник кој исто така е објавен.

Според “ало.рс”, во кражбата е вклучена и неговата сопруга. Весникот детално ја раскажува приказната цитирајќи и наводи од официјалниот полицаец кој го привел Башановиќ.Весникот прашува дали Башановиќ му е советник за „шопинг“ на македонскиот премиер Заев.

Целата приказна на следниот линк:

http://www.alo.rs/savetnik-zaeva-krao-cebad-iz-robne-kuce/118283

LEAVE A REPLY