ВИДЕО: Мртво тело на количка излетало од комбе и се тркавалкало на крстосница…несекојдневна глетка на улица во Нов Зеланд !

Веста е некако морбидна но од новинарски аспект, ги има сите афинитети да биде интересна и за внимание. На една крстосница во Окленд во Нов Зеланд се случила непријатна сцена. Од комбе кое пренесувало мртво тело, испаднала количката со телото и буквално се провозила на улицата.

Истата удрила во блиската бензинска станица по што возачот застанал и се вратил да го собере мртовецот назад во комбито.

LEAVE A REPLY