ВИДЕО: Прво тврдеа дека немало ништо, а потоа излезе видео од мини-тепачката помеѓу Ален и Тифа во Будва !

Она што беше дел од некогашниот ју состав „Бјело Дугме“ оддржа концерт за нова година во Будва во црна Гора. Добра забава и стари рефрени, но веднаш излезе информација дека дошло до физички контакт, размена на глави и по некоја клоца помеќу двајцата пејачи, Тифа и Ален Исламовиќ. Следеше демант на рганизаторот дека такво нешпто немало и дека супер било се !

И тогаш…се појави видеото во кое Тифа му удира глава на Ален а овој му враќа со клоци ! Нема лажење веќе…

LEAVE A REPLY