Еве кои пет луѓе најмногу ги следи на Твитер американската прва дама Меланија Трамп !

Меланија Трамп на Twitter следи само пет лица. Иако нејзиниот официјален Twitter профил го следат речиси десет милиони луѓе.Eден од нив е нејзиниот сопруг, Доналд Трамп, односно неговите два официјални профила на социјалната мрежа.

Покрај тоа, таа го следи и профилот на заменик-претседателот на САД, Макјк Пенс и неговата сопруга Карен Пенс.

Петтиот профил кој Меланија Трамп го следи на Твитер предизвика особен интерес во јавноста. Станува збор за поранешниот претседател Барак Обама.

LEAVE A REPLY