Возач од БиХ предизвикал сообраќајна несреќа во Австралија – Од камион му испаднале автомобили !

Камион со приколка се занел, па од него испаднале два автомобили среде автопат. Ваков хаос преддизвикал Босанец во Австралија, откако малку се занел со неговиот 40-годишен совозач.

31-годишниот Босанец и неговиот совозач се неповредени, а пожарникарите имале голема мака да излезат на крај со публиката која дошла да го гледа хаосот среде автопатот.

LEAVE A REPLY