ВИДЕО: Кога џиновски питон ќе ти го пресече патот !

Англиско семејство било шокирано кога на сафари во Јужна Африка, патот им го пресекол џиновски питон. Змијата долга неколку метри била распослана попречно на патот, па морале да чекаат прво тој да помине, па потоа тие.

LEAVE A REPLY