ВИДЕО: Погледнете 10 минути од новиот филм за Лара Крофт !

Ексклузивно…10 минути од новиот „Томб Рајдер„ со Алиша Викандер, во улога на Лара Крофт…премиерата е во април годинава…

LEAVE A REPLY