Одрон го блокираше патниот правец Велес – Градско !

Железничкиот и патниот сообраќај на регионалниот пат Велес – Градско е во прекин, информираат од МВР.

Според полицијата, сообраќајот е целосно во прекин од 8.30 часот на излез од Велес, пред вливот на река Тополка во река Вардар. Таму има поголем одрон на карпа и се работи на нејзино отстранување.

LEAVE A REPLY