ФОТО/ВИДЕО: Руска туристка се породила во водите на Црвено море ?!

Руска туристка се породила во водите на Црвеното море. Породувањето го извршил нејзиниот партнер со поддршка на постар човек за кој се верува дека и е татко. Фотките од породувањето биле објавнеи на социјалните мрежи за време на викендот. Не е познато името на мајката, која откако се породила се нурнала на капење во водата по што излегла додека старецот и партнерот ја отстраниле папочната врвца од бебето. Според статусот, бебето е здраво и во добра состојба…

Целата сторија на следниот линк:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5494761/Incredible-moment-Russian-tourist-gives-birth-Red-Sea.html

LEAVE A REPLY