ХИТ ФОТО: Еве како охриѓанец паркира во Скопје и се штити од пајаци !

За некои работи не треба коментар…само фото. Оваа „орудие“ е најдоброто на свет. Слично на она со судијата кој си ја ставаше легитимацијата пред воланот. Со елекот и палката…казна нема !

LEAVE A REPLY