ФОТО НА ДЕНОТ: Коѕијас не смее да види „сонце“ во Охрид !

Дали ќе се сложите или не, со оваа твитер констатација е ваша работа…но за некои работи не мора коментар и цели написи. Фотката говори се…

LEAVE A REPLY