ХИТ ФОТО: Што им треба собрание, на пратениците им е поважен фудбалот ?!

Малку им се илјадници евра за плата, малку им се патни трошоци од десетици илјади евра, дојде ред да се следи со нетрпение фудбалски меч за да може да се добие на обложувалниците.

Малку им се пари народе…затоа додека едни дебатираа за доверба на владата, дел од пратениците си тераа свој „ќеиф“, оти „утакмицата“ е судбоносна а гласањето на доверба за Владата не е толку важно…

LEAVE A REPLY