Исчезна 14-годишна девојка од Штип

Роднините и полицијата трагата по 14-годишна девојка од Штип. неа како исчезната, вчера  ја пријавил таткото откако таа цела вечер не се вратила дома. Сетали околу идентитетот на девојката не се соопштуваат, но од полицијата потенцирата дека се преземаат сите мерки за нејзино пронаоѓање.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY