МВР купува ракавици…за 162.000 евра !

Министерството за внатрешни работи објави оглас за доделување на договор за јавна набавка на ракавици. Според објавата на Бирото за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од 10.000.000 денари или околи 162 илјади евра без ДДВ. Оваа понуда е за едногодишна набавка.

Претходно се купуваа чизми, чевли па дури и вратоврски за илјадници евра.

LEAVE A REPLY