ХИТ ФОТО: Најчудната понуда на светот…се продава мува за 100 евра ?!

Се е пари на овој свет…а има и нешто во сарказмот.Но и кога е иронија и сарказам па макар и најобично подбивање, важно е да биде уникатно.Така и овој “сопственик” си ја продава мувата за 100 евра на “купи продај” на фејсбук.Се ќе види човек..

LEAVE A REPLY