Виница продолжува со замена на водоводната линија

Buy Cialis 25 mg in Cary North Carolina Реконструкцијата на водоводната линија во Виница продолжува со предвидената динамика. Од Планираните 10-на улици со овој проект, повеќе од 60% се речиси завршени со исфрлање на старите азбестни цевки, а во моментот екипи на фирмата изведувач “Коп Инженеринг“, работат на најфреквентните улици во градот на Булеварот “Маршал Тито“ како и на улицата “Браќа Миладинови“.со овој проект треба да бидат опфатени 3960 метри од водоводната мрежа во градот.

go to link

Trading volume and serial correlation in stock returns pdf Комплетното заокружување на овој значаен зафат од работата на новата Локална власт се очекува да заврши до средината на месец мај. Од 42,5 км водоводна мрежа во Виница, со овој, како и со пшретходните неколку проекти се очекува да бидат комплетирани 19 070 метри, така да според надлежните, за замена ќе останат уште околу 4000 метри стари азбестни цевки.

go

trading di opzioni binarie Средствата за ова реконструкција се обезбедени од Европската инвестициона Банка, Министерството за транспорт и врски и општина Виница. Приклучувањето на домаќинствата ќе оди индивидуално, но откако ќе биде спроведена линијата комплетно.

rencontre entre homme de lubumbashi

artlands etrading gmbh  

SHARE

LEAVE A REPLY

mujeres solteras en puente alto

enter site - Scopri cosa sono le opzioni binarie, come si attua una negoziazione, sono una forma di trading online o un vero e proprio gioco d

sito broker

tschechische frau sucht schweizer mann