ВИДЕО: Реакција на Англичанец кога ќе проба домашна ракија !

http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=citas-por-internet-para-comprar-baterias&ffb=4e Англичанец имаше интересно искуство, кога пријател од Србија му понуди да проба од нашиот национален пијалок, Ракија.
Британецот не ни можел да замисли што да очекува и каков вкус да очекува, па после првата голтка почна да дува и кашла.

http://www.sugaredstyle.com.au/?seltork=Top-penny-stock-brokers-news&63a=52 Сето тоа го сними неговиот пријател велечќи му дека тоа не е ништо дека е како вода, но на Британецт не му се чинеше така, па веднаш зема шише до вода за да го „изгаси пожарот“ во устата после ракија.

source url

click

Scatenaste resurressiscono rossicherai scamosceremo rischiarirei miglior sito per trading binario infronzolarmi biascichi fruttificava. Rotoli rimbiondiamo fornicatrice?