ВИДЕО: Копилотот ќе излетал низ авионот откако се скршил прозор во пилотската кабина и бил вшмукан од притисокот !

go here Пилотот на авионот “Sichuan Airlines” морал принудно да го слета авионот откако се скршил прозорецот во пилотската кабина. Во инцидентот повредени се еден член на екипажот и копилотот кој излетал од седиштето и висел низ прозорот.

trusted binary option traders

ropzioni bianrie До инцидентот дошло кога авионот бил на висина од 10 илјади метри, а во пилотската кабина нагло паднале притисокот и температурата.

site rencontre gratuit ile réunion

rencontre femmes roumaines en france Поголемиот дел од системот на авионот престанал да работи, а пилотот Лиу Чуанјиан морал да го спушти леталото со помош на рачниот управувач.

http://www.bgroads.com/?prosturadlo1=investimenti-on-line&081=eb

go site