Индија: 16 мртви при рушење на надвозник !

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/11199 Најмaлку 16 лица загинаа кога падна надвозник во изградба на северот на Индија.Полицијата се сомнева дека уште најмалку 30 лица се заробени во урнатрините на надвозникот. Бројот на жртвите во близина на верскиот град Варанаси може да расте , а досега се соасени само четири лица.

site de rencontre entiУЈrement gratuit 2014

enter site Дел од надвозникот што бил во изградба се урнал поради вечерната мешаница и големиот број возила , а големите парчиња бетон и железо ги смачкале возилата што се движеле на патот под надвозникот.

http://uetd-hessen.de/?deuir=internet-partnersuche-im-test&976=46

source Ваквите несреќи се чести во Индија. Во слична несреќа во април 2016 во Калкута загинаа 27 лица.

enter