Првата година од владеењето на СДСМ, ВМРО ќе му ја честита со барање за предвремени избори

http://camanual.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://camanual.com/option-filing-earlier-gstr-disabled-gstn-opted-composition/ Годината од владеењето на СДСМ, ВМРО ќе му ја честита со барање за предвремени избори. Ова во Штип го најави партискиот потпретседател Александар Николоски:

rencontres photo arles off
  • Ние за почетокот на јуни, поточно за годишнината од преземањето на власта од страна на СДСМ, организираме голем митоинг на кој ќе побараме предвремени избори, кажа Александар Николоски, потпретседател на ВМРО ДПМНЕ.

get link Освен на централно ниво, подготовките за избори интензивно течат и на локално ниво:

http://chennaitrekkers.org/2012/05/post-trek-write-up-treasure-hunt-2.html
  • Веќе сме консолидирани, се зацрвстува довербата во новото раководство. За многу кратко ќе го имаме и составот на новиот Општински комитет, по што ќе се формираат и новите Месни комитети кои ќе бидат носители на сите активности на терен, истакна Иван Јорданов, прет. на ВМРО ДПМНЕ  – Штип.

http://chennaitrekkers.org/event/ctcs-theosophical-society-gardens-cleanup/all/?tribe_event_display=all Неодамна, можност за предвремени парламентарни избори заедно со претседателските најави и лидерот на НДМ Јанко Бачев, но тој имаше друга теорија.

source url Според него, претседателот Иванов ќе ги амнестира сите обвинети во случувањата од 27 април, по што ќе поднесе оставка, заедно со претседателските ќе се организираат и предвремени парламентарни избори.

opcje binarne gra online

SHARE