ХИТ ФОТО: Трамп и Макрон со стегање на рацете при ракувањето се докажувале кој е поголем маж !

Силното ракување на Трамп и Макронна самитот Г7 повторно предизвика лавина коментари, а многумина тоа го сметаат за напнатост на самитот.Фотографиите од нивното ракување наиде на многу коментари па дури и обложувања кој би победил на „туркање со рака“.

„Франс прес“ објави дека силното ракувањепретставува симбол на тензијата помеѓу САД и Франција.Медиумите објавија дека вакво ракување со сигурност било и болно.

Крв не им остана во рацете, освен бели отпечатоци од „мажественоста“ на двете деца !

LEAVE A REPLY