ВИДЕО: Споредба на големината на вселенските тела, шти ни мозокот не може да ја перципира !

Ова видео ќе ви ги покаже разликите на вселенските објекти. Од планетата Земја, па се до различни видови на сонца кои се поголеми о нашето за милион пати. Толку е голема разликата, што земјата на скалата не се ни гледа. Големината не може да се замисли…

LEAVE A REPLY